HTML

Dávid óriás lesz

Mindennapok Dávid fiam születésétől kezdve. Hasznos nevelési tanácsok az első napoktól ahhoz, hogy a család többi tagja is élvezhesse az életet és a kis pocok is jól érezze magát.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Közeledvén a nagy nap...

2009.02.11. 20:33 pitypalatty

Ez volt a legjobb nyaram ever. Szeptember 23-ra voltam kiírva, gondoltam augusztus elejétől leteszem a lantot. De mivel volt még két hét szabadságom, hát azt is hozzácsaptam, kárba ne vésszen, így július közepétől enyém volt a világ.

Elmentünk 10 napra Horváthországba, még egy utolsó  közös romantikázásra, mielőtt hárman leszünk, aztán jött a költözés a Liptó utcába, lakás kiadás Botondnak, és a legjobb rész, shopping ezerrel...hogy egy ilyen kis jövevény mi mindent igényel! ha tudná!:) persze ő valószínűleg az összes kacat nélkül is ugyanilyen jól ellenne, de szerintem egyik leendő első gyerekes anyuka se tudja megállni, hogy ne vegye meg mindenből a legszebbet és a legjobbat. Nekünk szerencsénk volt, minden fontos és drága dolgot kölcsönkaptunk, a félgyerkőcnek nagyobb  volt induláskor a ruhatára, mint nekem valamikor:) Úgyhogy anyának csak a kis apróságokat kellett begyűjtenie, mint pl. a legcoolabb piros kinyitható fotel az IKEÁ-ból (szoptatós fotel álnéven fut nálunk) vagy a cuki maci a Brandonból. Szóval egy szó mint száz ez a két hónap csodálatos volt, csak olyannal kellett foglalkoznom, amit amúgy is szeretek csinálni és a tudat, hogy most egy jó ideig nem kell dolgozni, elmondhatatlan!

Era barátnémról időközben kiderült, hogy Thaiföldön töltött nászútjukon sikerült nekik is megejteniük a gyermeknemzést. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy együtt legyen terhes a legjobb barátnőjével. Rengeteg előnye van. Ha már ketten nem mehettek füstös helyre a társaságból, akkor talán tényleg lemondanak róla a barátaid. Ha mindkettőtöknek fel kell álnia éjfélkor egy buliban, hogy fellőtték a pizsomát, nem csak téged néznek hülyének, van kinek elpanaszolni, hogy egy normális terhes ruhát sem lehet kapni a városban, hogy a terhes jóga dögunalom, hogy már megint úgy kívántad a camambert és már megint nem ehettél és hogy utálod, hogy ilyen kövér vagy!

Kell ez a két hónap. Soha semmilyen körülmények között nem lesz még egyszer ennyi időd magadra. Arra, hogy csak úgy legyél, hogy senki nem vár tőled semmit, hiszen terhes vagy, hogy az a feladatod, hogy pihenjél...ki hallott már ilyet? Gyermeket várni azért is jó, mert soha annyian nem adják át a helyüket (már ha használod a BKV-t), soha annyian nem engednek előre, ha valamit intézned kell, soha annyian nem mosolyognak rád és érdeklődnek a hogy léted felől és nem mondják, hogy milyen csinos vagy. Ja és terhesnek lenni még azért is jó, mert annyit ehetsz, amennyi csak belédfér, hiszen csak a hasad nő és nő és arról mindenki azt hiszi, hogy az a gyerek (szülés után sajnos neked is szembesülnöd kell vele, hogy az sajnos nem csak a gyerek, de addig boldogan dugod a fejed a homokba:)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://davidfiam.blog.hu/api/trackback/id/tr47937670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása